24 oktober 2010

Utflykter

 Denna veckan har det hänt massor Tobias tog med Emma på utflykt både onsdag och torsdag och jag hade med henne på en tur igår. I onsdags trotsade Emma och Tobias vädrets makter och gick ut till LAGK i ösregnet. Som tur var hade dom en god lunch att se fram emot innan dom skulle göra samma promenad igen fast i omvänd riktning.

Fredagen tillbringade dom i Malmö hos Mats och Isak. Dom skulle åka in till Malmö och äta lunch men kom inte hem igen förens helv sex på kvällen, det är vad jag kallar en lyckad dagstur.

Och sist men inte minst så åkte jag och Emma till Slättarps gård utanför Trelleborg igår och tittade på alla fina saker i butiken och fikade. Cilla, David & Hillevi var det som hade föreslagit denna utflykt som blev riktigt mysig. Emma är dessutom världens snällaste, hon sov hela vägen till Slättarp hela tiden vi var i butiken och hela vägen hem. För er som testat att sitta i en bil som tankas med gas så vet ni att det inte är helt enkelt att sova igenom det men det fixade hon galant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar